Radonsikring AS ble stiftet i juni 2012 og har over 10 års erfaring innen radonsikring. Vi har spesialisert oss på å tilby omfattende radonsikringstjenester, og vårt engasjement i radonfeltet har vært vårt hovedfokus siden oppstarten. Gjennom årene har vi opparbeidet solid kompetanse og erfaring som gjør oss i stand til å levere kvalitetsløsninger for radonsikring.

Vårt erfarne team består av dedikerte fagfolk som ser på arbeidet vårt som meningsfullt. Vi er stolte over å bidra til å redusere radonforekomster i Norge. Som medlem av Norsk Radonforening (NRF), forplikter vi oss til å opprettholde høye standarder og holde oss oppdatert på de nyeste metodene og retningslinjene innen radonsikring.

Vi følger nøye lovverket til Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet (DSA) for å sikre at våre tjenester oppfyller nasjonale retningslinjer og krav. Dette gir deg trygghet i å vite at vi tar radonsikring på alvor og leverer kvalitetssikrede løsninger.

Vi jobber med en rekke kunder, inkludert privatpersoner, bedrifter, samt statlige og kommunale institusjoner. Vi ser på hver jobb som meningsfull og er dedikerte til å hjelpe deg med å redusere radonrisikoen og skape et trygt og sunt inneklima.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine radonsikringsbehov. Vi er her for å hjelpe deg med å skape et trygt og sunt inneklima på en enkel og kostnadseffektiv måte.

Velkommen til Radonsikring AS – din pålitelige partner for radonsikring!