Har du målt radonverdier over 100 Bq/m³ i boligen din? Da er det viktig å iverksette effektive tiltak for å sikre et trygt og sunt bo- eller arbeidsmiljø.

Hos Radonsikring AS er vi eksperter på radonsikring, og vi tilbyr skreddersydde løsninger for å redusere radongass og sikre trygge radonverdier i hjemmet ditt.

Vårt erfarne team har omfattende kunnskap innen radonsikring, og vi har hjulpet mange kunder med å håndtere radonproblemer. Vi forstår viktigheten av å oppnå radonverdier under de anbefalte grensene på 200 Bq/m³. Derfor tilbyr vi profesjonelle radonsikringstiltak som tar sikte på å redusere radonnivåene til så lave verdier som praktisk mulig.

Vi tilbyr ulike radonsikringsmetoder, inkludert installasjon av radonvifter og radonsug systemer. Disse tiltakene bidrar til å skape et undertrykk under bygningen, som effektivt hindrer radongass i å trenge inn i boligen. Våre radonvifter og radonsug systemer er av høy kvalitet og er designet for å sikre en effektiv og pålitelig radonreduksjon.

Vi utfører også tettingstiltak for å minimere inntrenging av radongass. Ved å identifisere og tette utettheter rundt gulv, vegger, rør og andre områder der radongass kan trenge inn, bidrar vi til å skape en tett og trygg bolig. Vårt fokus er alltid på å implementere varige og funksjonelle løsninger som er enkle å kontrollere og vedlikeholde.

Vi vet at radonsikring er en investering for helsen og tryggheten til deg og din familie. Derfor jobber vi hardt for å sikre at våre radonsikringstiltak er kostnadseffektive og gir deg den beste mulige beskyttelsen mot radongass.

Ta kontakt med oss i Radonsikring AS for å få profesjonell hjelp med radonsikringstiltak i hjemmet ditt.

Målt for høye nivåer av radon? Bestill gratis befaring

Kartlegg hvilke tiltak du burde igangsette. Kontakt oss i dag.

Kai Inge Rasmussen

Daglig leder / radontekniker

Telefon: 97 30 10 00

E-post: kai.inge@radonsikring.no